Matematik

Integralregning

16. juli 2014 af abc14 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan kan man se, hvilken funktion, der er stamfunktion til f? Billedet er vedhæftet.

Vedhæftet fil: matematik.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juli 2014 af SuneChr

Man efterviser, om
Fj '(x) = f (x)     j = 1, 2 , ... , 6
Undersøg monotoniforhold for hver af de seks tilfælde og
sammenhold med forløbet af f (x)
Man erindrer, at  ( F (x) + c ) '  =  F '(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. juli 2014 af peter lind

Se på f selv. f'(x). Hvis f(x) > 0 ska du vælge de funktioner der er voksende, hvis f(x) = 0 har stamfunktionen vandret tangent, og hvis f(x) er begativ skal stamfunktionen være aftagende. Gennemgå de forskellige intervaller og få derved de funktioner, der ikke er stamfunktion sorteret ud


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.