Matematik

Differentialkvotient

27. august 2014 af sejr10 (Slettet) - Niveau: A-niveau
Er det vedlagte dokument korrekt?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2014 af peter lind

Nej

a) I anden linje mener du formentlig f'(x) på venstre side. Den aflede af 3 x er 3 og den afledede af en konstant er 0

b) kvrod(x) = x½. Brug reglen om at (xn)' = n*xn-1. Problemet med konstanten fra a gentages


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2014 af mathon

a)

                        f{\, }'(x)=4\cdot 2\cdot x^{2-1}-3\cdot 1\cdot x^{1-1}+0


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2014 af mathon

b)

                        g\, }'(x)=6\cdot \frac{1}{2\sqrt{x}}+\frac{-8}{x^2}-1


Svar #4
27. august 2014 af sejr10 (Slettet)

Tak Mathon! 
Jeg vil mene, at jeg godt kan reducere a'eren? så det bliver 8x^1-3x?


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. august 2014 af peter lind

Nej. Det bliver 8x-3x0 = 8x-3


Svar #6
27. august 2014 af sejr10 (Slettet)

DEt er da rigtigt det mathon har skrevet - du har så bare reduceret det der peter lind?


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. august 2014 af peter lind

ja


Skriv et svar til: Differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.