Matematik

svær reduktion

15. september 2014 af sejt12 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hej
Er der nogen som vil løse dette stykke for mig? Det ville være en stor hjælp hvis I gad at løse den samtidig med at i skriver hvordan i gør

2a+2b/a^2b+ab^2

/ er en brøkstreg og ^ betyder i anden.

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2014 af SuneChr

Sæt parenteser i tæller og nævner. Ellers er det for uoverskueligt at tyde.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september 2014 af SuneChr

\frac{2a+2b}{a^{2}b+ab^{2}}         Er det sådan?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Sæt fælles faktorer i tæller og nævner uden for parentes og forkort så.


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. september 2014 af mathon

\frac{2\cdot a+2\cdot b}{a\cdot ab+b\cdot ab}=\frac{?}{?}


Skriv et svar til: svær reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.