Fysik

Hjælp!!

17. september 2014 af Eddiarts (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hvordan regner jeg ud hvad ex 0.8 af en time er? Jeg ved at 3600sek på en time som er 1.0'
Er der lige en smart måde at regne det ud på?

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2014 af PeterValberg

Hvis du vil regne det i sekunder:

1 time = 3600 sek

0,8 time = 0,8·3600 = 2880 sek

Hvis du hellere vil regne det i minutter:

1 time = 60 min

0,8 time = 0,8·60 = 48 min.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
17. september 2014 af Eddiarts (Slettet)

Okay mange tak:)

Skriv et svar til: Hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.