Matematik

potensregneregler

17. september 2014 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan fås udtrykket vha. potensregneregler??

Vedhæftet fil: får vi.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at √x = x1/2 , og at xa · xb = xa+b , og xa / xb = xa-b .


Skriv et svar til: potensregneregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.