Bioteknologi

Ligevægt

18. september 2014 af SvenOlee (Slettet) - Niveau: A-niveau

ERder nogle der kan forklar mig hvad ligevægt er og hvordan man regner den ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2014 af mathon

I kemi er en dynamisk ligevægt 
en reversibel reaktion, hvor der for reaktionshastighederne vven-høj og vhøj-ven
gælder
                    vven-høj = vhøj-ven


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september 2014 af Hippocampus (Slettet)

For reaktanterne A og B med stofmængderne α og β og produkterne S og T med stofmængderne δ og ε  gælder, at 

\frac{[A]^\alpha \cdot [B]^\beta }{[S]^\delta \cdot[T]^\epsilon } = k_a 


Skriv et svar til: Ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.