Matematik

Forklaring på hvordan udregningen er foregået

19. september 2014 af lufthansa (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg regner på en overføringsfunktion, men har problemer med at finde ud af hvordan selve udregningen foregår.

\frac{-1}{(s+1)(s+4)}*\begin{pmatrix} 1 & 3 \end{pmatrix} * \begin{pmatrix} -4-4s\\ -4 \end{pmatrix}

Dette skal give

\frac{4s+16}{(s+1)(s+4)}

Er der nogen der kan fortælle mig mellemregningerne for at komme frem til dette. Jeg kan ikke finde ud af hvordan den rækkevektor og den søjlevektor er ganget sammen med hinanden og resten.

Takker


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. september 2014 af Jerslev

Rækkevektor: (a b)

Søjlevektor (c

                    d)

Ganget bliver det: a*c + b*d

- - -

mvh

Jerslev


Svar #2
19. september 2014 af lufthansa (Slettet)

Ja, man skal bare tænke sig lidt mere om :o) takker


Skriv et svar til: Forklaring på hvordan udregningen er foregået

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.