Fysik

HJÆÆLP!!

28. september 2014 af mohammedyildiz (Slettet) - Niveau: B-niveau

HJÆÆLP


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2014 af mathon

a)
            \varepsilon =\left ( R_i+R_y \right )\cdot I

            I=\frac{\varepsilon }{R_i+R_y}


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2014 af mathon

b)
             P_{kreds}=\varepsilon \cdot I


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2014 af mathon

c)
             P_y=\frac{R_y}{R_i+R_y}\cdot \varepsilon \cdot I

             P_i=\frac{R_i}{R_i+R_y}\cdot \varepsilon \cdot I


Svar #4
28. september 2014 af mohammedyildiz (Slettet)

TAAAAK

#3

c)
             P_y=\frac{R_y}{R_i+R_y}\cdot \varepsilon \cdot I

             P_i=\frac{R_i}{R_i+R_y}\cdot \varepsilon \cdot I


TAAAAAK!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. september 2014 af mathon

d)
            E_{el}=P\cdot t=\varepsilon \cdot I\cdot t=\frac{\varepsilon ^2}{R_i+R_y}\cdot t


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. september 2014 af mathon

e)
           E_{y}=\frac{\left (\varepsilon \cdot \frac{R_y}{R_i+R_y} \right )^2}{R_y}\cdot t=\varepsilon ^2\cdot \frac{R_y}{\left ( R_i+R_y \right )^2}\cdot t

           E_{i}=\frac{\left (\varepsilon \cdot \frac{R_i}{R_i+R_y} \right )^2}{R_i}\cdot t=\varepsilon ^2\cdot \frac{R_i}{\left ( R_i+R_y \right )^2}\cdot t


Skriv et svar til: HJÆÆLP!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.