Matematik

LinæreFunktioner

29. september 2014 af Hans7777 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle, 

Jeg går på 1,g i HHX og er ret god til alt matematik UD OVER LINGINGER, Og har fået en emne opgave for som jeg på ingenmåde kan finde ud af, nogen dejlige mennesker derude der kan hjælpe?

Vedhæftet fil: Emneopgave 1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2014 af SuneChr

Det kan da vist ikke passe, at du slet ikke kan svare på noget som helst i den forelagte opgave?
Hvor ligger de uoverstigelige bjergrygge, du ikke kan forcere?
Skriv op, punkt for punkt, hvad dine spørgsmål er.


Svar #2
29. september 2014 af Hans7777 (Slettet)

Ej men seriøst, alt om lininger er min svaghed, plejer at få 10  i matematik og fik 02 i en prøve kun om lininger, 

Hvad er den generelle forskrift for en lineær funktion og hvordan ser grafen ud?2.

Hvad er hældningskoefficienten, og hvad er konstantleddet for en linear funktion, og hvordan bruger man disse tal til at tegne grafen?

 Hvor mange funktionsværdier (eller grafpunkter) skal man minimum kende for at kunne bestemme forskriften for en lineær funktion, og hvordan gør man det?

En redegørelse for, hvordan forskriften bestemmes, når to punkter på linjen kendes belyst ved et eksempel.

Eksempel på løsning af en ligning af første grad med angivelse af løsningsmængden.

Hvilke regler er der for løsning af lineære ligninger (førstegradsligninger)?

Hvordan løser man en ligning ved beregning, og hvad hedder metoden?

Hvad kalder man en funktion ved typen af f(x)=y=b, hvor a=0?

 Hvad kalder man en funktion ved typen f(x)=y=ax, hvor b=0?

Hvordan løser man grafisk en ligning af formen f(x) = g(x)?

 Hvordan læser man fx uligheden x > a, og hvilke løsninger har en sådan ulighed?

Hvilken særlig regel gælder for løsning af en lineær ulighed?

Hvordan løser man grafisk en ulighed af formen f(x) < g(x)?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. september 2014 af PeterValberg

Det var noget af en mundfuld :-)

Her er hjælp til selvhjælp [ LINK ]

Linket er til FriViden.dk (matematik), se emner i menuen til venstre
start med "Ligninger og reducering" og "Lineær funktion"…

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: LinæreFunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.