Fysik

Differentialligninger til en robot arm

30. september 2014 af lufthansa (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har

 \frac{dj}{dt} = -\alpha *j(t)-\frac{dx}{dt}+u(t)

\frac{d^{2}x}{dt^{2}} + \beta *\frac{dx}{dt} = j(t)

Så skal jeg sætte v(t) = \frac{dx}{dt} og y(t) = x(t) og omskriver de to ligninger så de opfylder

\dot{\mathbf{x}}=\mathbf{A\mathbf{x}}+\mathbf{b}u og y = \mathbf{d}^{T}x  og bestemme matricen Ax og vektorerne b og d

Kan nogen hjælpe mig ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2014 af Jerslev

Dobbeltpost for https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1522344

Svar i den tråd.

- - -

mvh

Jerslev


Skriv et svar til: Differentialligninger til en robot arm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.