Fysik

Energi

21. november 2014 af sejt12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Hvordan regner man denne opgave

prisen på elektrisk energi er ca. 225 øre. pr leveret kWh (inklusiv moms og energi afgifter)

hvad koster 1 J leveret som elektrisk energi?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Omregn 1 kWh til J og divider med dette antal.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2014 af mathon

1\; Ws=1\; J

\! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! 1\; kWh=1000\; Wh=10^3\cdot 3600\; Ws=10^3\cdot 3,6\cdot 10^{3}\; Ws=3,6\cdot 10^{3+3}\; Ws=3,6\cdot 10^6\; J


Skriv et svar til: Energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.