Matematik

Ligning isoler

18. december 2014 af multo26 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej, jeg er på den.

Er der nogen der gider at skrive alle led i løsningen af denne ligning.

Jeg skal isolere In:

P= 3 gange Un gange In gange cosφ

Bare som bogstavregning.

Vh.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

Vil du ikke lige skrive den matematisk i stedet for?


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. december 2014 af mathon

                        P=3\cdot U_n\cdot \ln(\mathbf{\color{Red} ?})\cdot \cos(\varphi )

                        \ln(\mathbf{\color{Red} ?})=\frac{P}{3\cdot U_n\cdot \cos(\varphi )}


Svar #3
18. december 2014 af multo26 (Slettet)

Tak 


Skriv et svar til: Ligning isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.