Matematik

Differentialligning

29. januar 2015 af flowerpowerpigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg har lidt problemer med, hvordan jeg skal løse denne her opgave (vedhæftet fil)

Vedhæftet fil: Opgave 6.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2015 af mathon

a)
           indsæt 50 i formlen

                            \frac{\mathrm{d} h}{\mathrm{d} t}=5,24-0,045\cdot h

b)
      Løs differentialligningen ved brug af panserformlen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2015 af mathon

                  \frac{\mathrm{d} f}{\mathrm{d} x}=a-bf(x)        er når a og b er konstanter

                  \frac{\mathrm{d} f}{\mathrm{d} x}+bf(x)=a

                 f(x)=e^{-bx}\cdot \int ae^{bx}dx

                 f(x)=e^{-bx}\cdot \left ( \frac{a}{b}e^{bx}+C \right )

                 f(x)=Ce^{-bx}+\frac{a}{b}


Svar #3
29. januar 2015 af flowerpowerpigen (Slettet)

Hvorfor skal jeg insætte 50 i formlen når barnet er 100 cm? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#3

I a) skal man indsætte h = 100 .

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. januar 2015 af mathon

#3
        Sorry!


Svar #6
29. januar 2015 af flowerpowerpigen (Slettet)

Super så giver det mening. Tak for hjælpen 


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.