Kemi

HJÆÆÆÆÆÆLP!!! SOS HURTIGT

27. marts 2015 af LouiseLange (Slettet) - Niveau: C-niveau

Du har en saltsyre med en HCl koncentration på 0,5 mol L^-1

Hvad er saltsyrens pH?

Hvor stort et volumen af saltsyren skal blandes med NaOH opløsningen for at blandingen bliver neutral(ph=7)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2015 af mathon

Du har en saltsyre med den formellle koncentration cs = 0,5 M.

             pH=-\log\left ( \left [ H_3O^+ \right ] \right )=-\log\left (c_s \right )=-\log\left (0{,}5 \right )=0{,}30

Da HCl (aq) er en stærk syre.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. marts 2015 af mathon

Hvilken koncentration har den omtalte NaOH-opløsning?


Skriv et svar til: HJÆÆÆÆÆÆLP!!! SOS HURTIGT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.