Fysik

Hvad bliver brydningsvinklen for lys?

29. marts 2015 af vinther96 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey! jeg håber der er en der vil være så dejlig at hjælpe mig med mit fysik spørgsmål :)

Hvad bliver brydningsvinklen for lys, der bevæger sig fra atmosfærisk luft til vand, hvis indfaldsvinklen er 37 grader? ( noter formlerne i symboler før der insættes tal ) 

Tak på forhånd :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2015 af mathon

                        \frac{\sin(i)}{\sin(b)}=n

                        \sin(b)=\frac{\sin(i)}{n}

                        b=\sin^{-1}\left (\frac{\sin(i)}{n} \right )

                        b=\sin^{-1}\left (\frac{\sin(37^{\circ})}{1{,}33} \right )

                      


Svar #2
29. marts 2015 af vinther96 (Slettet)

åååh 1000 tak! :) 


Skriv et svar til: Hvad bliver brydningsvinklen for lys?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.