Biologi

Kostanalyse- biologi

19. april 2015 af Ua123 - Niveau: C-niveau

Hej folken :)

Jeg håber i kan hjælpe mig med spørgsmålet nedenunder, da jeg ikke selv kan svarer på det :)

- I hvilke fødevarer er der meget vand, og hvilken konsekvens har det for en fødevares energi-indhold? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2015 af Proprium (Slettet)

Grøntsager som agurk, iceberg og tomat har et højt vandindhold sammenlignet med eksempelvis gulerødder og hvidkål. Det høje vandindhold er ensbetydende med et lavere energiindhold - OG et lavere indhold af kostfibre. Det betyder ikke, at gulerødder er sundere end tomater, kosten bør være varieret, således at alle næringsbehov dækkes.


Skriv et svar til: Kostanalyse- biologi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.