Matematik

HJÆLP mat problem

26. april 2015 af kisserdeb (Slettet) - Niveau: B-niveau

Reducer udtrykket (a-b)^2- 2a(a-b) og reducer udtrykket 2a-ab/ac


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2015 af mathon

 (a - b)2 - 2a·(a-b)  =  (a - b)(a - b - 2a)  =  -(a - b)(a+b)  =  -(a2 - b2)  =  b2 - a2


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2015 af mathon

     2a-\frac{ab}{ac}=2a-\frac{b}{c}=\frac{2ac-b}{c}


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2015 af mathon

eller hvis det skal læses:

                                      \frac{2a-ab}{ac}=\frac{a(2-b)}{ac}=\frac{2-b}{c}


Svar #4
26. april 2015 af kisserdeb (Slettet)

Mange tak!


Skriv et svar til: HJÆLP mat problem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.