Matematik

Hjælp ønskes!!!!

26. april 2015 af Viki22 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
Jeg håber på lidt hjælp i denne opgave. Jeg er i tvivle om standart bases er enhed matrix. Mvh
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

Standardbasen består her af de fire standard-basisvektorer

        ε = {e1 , e2 , e3 , e4}

hvor

        ek = [δ1k , δ2k , δ3k , δ4k] , k = 1, 2, 3, 4 .

a) Afbildningsmatricen for den lineære afbildning T med hensyn til standardbasen ε aflæses umiddelbart af udtrykket for T(x) ved at benytte vinket om søjlereglen.


Svar #2
30. april 2015 af Viki22 (Slettet)

Kunne du måske viser eksempel ;)

Skriv et svar til: Hjælp ønskes!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.