Matematik

Reglerne for sin, cos og tan

03. maj 2015 af EllenE (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har fået stillet dette spørgsmål, men jeg kan ikke findet svaret. Håber virkelig på lidt hjælp!

(se vedhæftet billede)

Vedhæftet fil: m.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2015 af peter lind

sæt u = 90º  og v = 180º/n


Svar #2
04. maj 2015 af EllenE (Slettet)

Hvordam ved du at u og v skal være det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2015 af peter lind

fordi det giver venstre side i den sidste ligning


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. maj 2015 af Andersen11 (Slettet)

m.png

Man kan også benytte, at

        tan(90º - v) = cot(v) = 1 / tan(v) = cos(v) / sin(v)


Skriv et svar til: Reglerne for sin, cos og tan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.