Matematik

opgave hjælp løsning

10. maj 2015 af Blomsthehe (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.

Nogle der kan finde ud af denne? 

Hvor store skal 50 fremtidige ydelser være, hvis de skal have nutidsværdien 180.000 kr. til 1,5 % i rente pr. termin?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2015 af oleHJ57 (Slettet)

[y= G \frac{r}{1-(1+r)^{-n}}]

det må være denne formel du søger ikke n=50 G=180.000  r=0,015


Skriv et svar til: opgave hjælp løsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.