Matematik

Reducere et udtryk

26. maj 2015 af Linda95 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej er der nogen der kan hjælpe med at få reduceret følgende udtryk (gerne regneregler og alle mellemregninger) 

tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. maj 2015 af peter lind

gang i tæller og nævner med 1+x


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. maj 2015 af alexandersvanholm

\frac{x}{1-\frac{1}{1+x}}

=\frac{x}{\frac{(x+1)-1}{(x+1)}}

=\frac{x(x+1)}{x}

=x+1


Skriv et svar til: Reducere et udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.