Matematik

Mathon hjælp!

25. august 2015 af TyranTorben - Niveau: A-niveau

Hej Mathon, kan du evt hjælpe med disse 2 delopgaver? Det ville betyde rigtig meget! Jeg sætter pris på din hjælp herinde!

Opgaven er vedhæftet!


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2015 af mathon

Skærmbillede 2015-08-25 kl. 10.19.58.png


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. august 2015 af mathon

a)

For x\neq 1

ganges over kors:
                                      x\cdot (x-1)=1\cdot 1

                                      x^2-x=1

                                      x^2-x-1=0           hvilket er en andengradsligning.

                                     


Svar #3
25. august 2015 af TyranTorben

Hvad med opgave a? Den forstår jeg slet ikke.. Tusinde tak for b'eren! 


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. august 2015 af mathon

b)'eren er slet ikke omtalt.
 


Brugbart svar (1)

Svar #5
25. august 2015 af mathon

b)
                                                  x^2-x-1=0
             a=1
             b=c=(-1)
             d=5
                                                   x=\frac{-(-1)\pm \sqrt{5}}{2\cdot 1}=\frac{1\pm \sqrt{5}}{2}


Svar #6
25. august 2015 af TyranTorben

Sårn' der mange tak


Skriv et svar til: Mathon hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.