Matematik

Gurre Sø

28. august 2015 af Martin556 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle! Har ret svært ved opgave 2b.. Jeg har regnet opgave 2a ud, men er ikke sikker på om mit svar er korrekt! Er der en som kan hjælpe mig??? :)

- Opgaven er vedhæftet 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2015 af mathon

b)
                b\cdot L^a=W

                L=\left (\frac{W}{b} \right )^{\frac{1}{a}}


Svar #2
28. august 2015 af Martin556 (Slettet)

Lækkert mange tak! Kan det passe at 2a bliver til 3.37? :)


Svar #3
28. august 2015 af Martin556 (Slettet)

gjorde nemlig dette for at finde a: 

a = log(58.4/5.5)/log(14.3/7.1) = 3.37


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. august 2015 af mathon

a = log(58.4/5.5)/log(14.3/7.1) = 3.374303


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. august 2015 af Soeffi


Svar #6
28. august 2015 af Martin556 (Slettet)

5.5 * 7.1^3.37 = W 

L = (4065.4/100)^1/3.37= 12.06 cm 

Er det rigtigt mathon? 


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. august 2015 af mathon

                           

                            L=\left ( \frac{100}{0{.}007378} \right )^{\frac{1}{3{.}374303}}=16{.}7643

du skal taste
                        L = (4065.4/100)^(1/3.37)


Svar #8
28. august 2015 af Martin556 (Slettet)

nåår okay tusind tak! 


Svar #9
28. august 2015 af Martin556 (Slettet)

Lige en ting til! Hvor har du tallet 0.007378? Hvad har du udregnet for at få det 


Brugbart svar (0)

Svar #10
28. august 2015 af mathon

#9

            b=\frac{W_1}{{L_1}^a}=\frac{5{.}5}{7{.}1^{3{.}374303}}


Skriv et svar til: Gurre Sø

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.