Matematik

HJÆLP

06. oktober 2015 af study12 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hejsa!

Jeg er i øjeblikket igang med en aflevering, desværre sidder jeg fast i en opgave.

Er der nogle som kan hjælpe mig påvej?

S vedhæftet fil (opgave 2,3)

- skal jeg lave en funktionsforskift i Geogebra??
 

Vedhæftet fil: en opgave.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #1
07. oktober 2015 af PeterValberg

Nej, det behøver du ikke.

4500 kWh om året i 10 år, hvor elprisen hvert år stiger 4%

1. år:   elregning = 4500·2,00 = .....
2. år:   elregning = 4500·2,00·1,04 = ....
3. år:   elregning = 4500·2,00·1,04·1,04 = ....

osv til og med 10'ende år...

det er summen af disse, du skal undersøge, hvorvidt overstiger 100.000 kr eller ej

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
07. oktober 2015 af study12 (Slettet)

Nårh, ja så forstår jeg!

Mange tak for svar Peter.


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.