Matematik

En cylinder med radius 2 cm og en højde på 12 cm?

21. april 2016 af Mario517 - Niveau: 9. klasse

Skal bruge lidt hjælp her :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2016 af katvo

der er ikke noget spørgsmål?


Svar #2
21. april 2016 af Mario517

Det skal omregnes til Cm3


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2016 af katvo

Det betyder du skal finde volumen af cylinderen

Måden hvorpå du gør det, er at beregne arealet af bunden (cirklen) og derefter gange med højden 

V=r^2*pi*h


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. april 2016 af mathon

Beregning af cylinderrumfang:

          V_{cyl}=h\cdot G=h\cdot \pi \cdot r^2=\left (12\; cm \right )\cdot \pi \cdot (2\; cm)^2=\pi \cdot (12\cdot 4)\cdot cm^{1+2}=48\pi \; cm^3           


Skriv et svar til: En cylinder med radius 2 cm og en højde på 12 cm?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.