Matematik

Kan ikke huske hvilken formel

05. maj 2016 af Zeynoa (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hvilke formler skulle man bruge til opgave b og c?
Vedhæftet fil: image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2016 af LilanKahn (Slettet)

Den samme formel der bliver stilt i opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2016 af Soeffi

b) Procentvis forskel:

\frac{y_B-y_A}{y_A}= \frac{{\color{Red} 0,676\cdot (x_A)^{0,75}}\cdot 1,4^{0,75} -{\color{Red} 0,676\cdot (x_A)^{0,75}}}{{\color{Red} 0,676\cdot (x_A)^{0,75}}}= 1,4^{0,75}-1=29\%

c) Vægt. Isoler x:

\\y=0,676\cdot x^{0,75}=16\Rightarrow x^{0,75}=\frac{16}{0,676}\Rightarrow x=\left ( \frac{16}{0,676} \right )^\frac{1}{0,75}=67,9\;kg


Skriv et svar til: Kan ikke huske hvilken formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.