Matematik

Hjælp til chi-i-anden-test

06. maj 2016 af annahg (Slettet) - Niveau: B-niveau

I forbindelse med min biologiaflevering har jeg haft problemer med at løse denne chi-i-anden-test.

Kan nogle hjælpe mig?


Svar #1
06. maj 2016 af annahg (Slettet)

Det drejer sig om opgave to

Vedhæftet fil:Aflevering 14.docx

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2016 af Soeffi

#0.


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2016 af Soeffi

#0

Der er tale om en uafhængighedstest. DF = 1. Teststørrelsen Q = 6,54 (lidt forvirrende skrevet som χ2 = 6,54). Du skal finde q (den kritiske værdi) så χ2DF=1(X≥ q) = 0,01, og sammenligne q med Q.


Skriv et svar til: Hjælp til chi-i-anden-test

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.