Matematik

diff.lign.

23. august 2016 af htxstudenten (Slettet) - Niveau: A-niveau

har løst a) ved at regne den givne funktion hvor jeg indsætter x=6 i formlen, hvilket giver y=17,42 co_2

til b) skal jeg bruge formlen y=c*e^nx

nogen der kan gennemgå trinnene hertil? Altså med forklaring...

Og så til de resterende er det en stor hjælp hvis der er nogen kan hjælpe :)

Vedhæftet fil: difflign.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2016 af mathias1997

Den opgave har jeg lavet før. Din lærer hedder ikke tilfældigvis Mirsad? :P


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. august 2016 af mathias1997

Her er min besvarelse

Vedhæftet fil:opg.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. august 2016 af peter lind

b) Du kan evt aflæse på kurven; men der menes nok at du skal finde f'(t) og løse ligningen f'(t) = 0. Den ene af løsningerne giver tiden hvor CO2 er maksimal

c)løs ligningen f(t) = 20 mg/L

d) Beregn f'(6)


Skriv et svar til: diff.lign.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.