Matematik

Et hus på en grund

27. august 2016 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: B-niveau

Lidt hjælp?

Vedhæftet fil: Opgave 5.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2016 af PeterValberg

Jeg indsætter lige opgaveteksten:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2016 af argon42 (Slettet)

Måden du regner a) er vedhæftet i filen.

Vedhæftet fil:Studieportalen a).PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2016 af argon42 (Slettet)

Måden du regner b) er vedhæftet i filen.

Vedhæftet fil:Studieportalen b).PNG

Brugbart svar (0)

Svar #4
27. august 2016 af Soeffi

x = |AD| - 15 m - |AE| = 50 m - 15 m - |AB|·cos(70º) = 35 m - (28 m)·cos(70º) = 35 m - (28 m)·0,342 = 25,4 m

Vedhæftet fil:1698409.png

Skriv et svar til: Et hus på en grund

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.