Matematik

LEKTIE-HJÆLP

31. august 2016 af JohnnyB2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvis nogen herinde har brug for "hjælp" med deres afleveringer, så smid en besked til min indbakke! :p

- ER hele tiden opdateret på beskeder.

Go dag :-D


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2016 af Moderatoren

Hvis dem der har behov for hjælp, skriver deres spørgsmål herinde så alle kan se dem, så hjælper de også alle mulige andre, der på et senere tidspunkt har behov for hjælp til det samme.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2016 af winther73 (Slettet)

hjælp søges :-)

jeg skal bestemme koordinatsættet til hvert af linjens skæringpunkter med cirklen.

C(-1,4)

P(2,8)

r=5

Cirklens ligning: (x+1)^2+(y-4)^2=25

(x,y)=-3,15 +t*1,7

Jeg har beregnet parameterfremstillingens om til koordinater:

x(t) = -3+1t=-2

y(t) = 15+7t =22

jeg er gået lidt fast her.

jeg har en vario 200 og tænkte at man kunne solve ligningen ved at indsætte (xt)= -3+1t  og y(t) = 15+7t?? er det den rigtige måde eller ? jeg prøvede at løse den og fik 50x^2+150x+125=25

winther73


Skriv et svar til: LEKTIE-HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.