Matematik

Please hjælp mig :(((

24. oktober 2016 af miljoi - Niveau: B-niveau

H´Please tjek billedet

Vedhæftet fil: please.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2016 af PeterValberg

Indsætter lige dit vedhæftede billede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
24. oktober 2016 af miljoi

kan du ikke hjælpe? please


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2016 af PeterValberg

a) Løs ligningen v(t) = 15000

b) v(15) - v(5) 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. oktober 2016 af PeterValberg

c) umiddelbart vill jeg mene:

((f(15)/f(5)) - 1)·100%

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. oktober 2016 af StoreNord

v(t)=\: \; \: \; \: \; \: \; 2,5t^{1,76}=15000\Leftrightarrow t=\; ?


Skriv et svar til: Please hjælp mig :(((

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.