Matematik

Andengradsligning

10. januar 2017 af ergot - Niveau: C-niveau

-7x^-56x=84 hvor mange løsninger har denne ligning og skal jeg bruge nulreglen.  Er 84 = c .


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2017 af mathon

                       7x^2+56x+84=0

                       x^2+8x+12=0

                        x=\left\{\begin{matrix} -6\\-2 \end{matrix}\right.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2017 af GalVidenskabsmand (Slettet)

-7x2 - 56x = 84  <=>

-7x2 - 56x - 84 = 0

D = (-56)2 - 4*(-7)*(-84) = 784

Da diskriminanten er positiv, er der to løsninger.


Skriv et svar til: Andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.