Matematik

terning

18. februar 2017 af sofieees (Slettet) - Niveau: 9. klasse

en terning har et rumfang på 216 cm3.

beregn kantlængden=       cm

bereng den samlede overflade.=     cm2


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2017 af janhaa

6^3 = 216 = V

l = 6cm

surface area= 6^2*6 = 216 cm^2


Skriv et svar til: terning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.