Matematik

Linearisering

18. februar 2017 af Jegvedingenting - Niveau: Universitet/Videregående

Godaften :)

Kan nogen guide mig igennem dette regneproblem? 

Betragt funktionerne

f(x) = sin(x) og g(x)= cosh(x) - 1+x

a) Bestem lineariseringen omkring punktet x = 0 for f(x).

b) Bestem lineariseringen omkring punktet x = 0 for g(x).

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2017 af SuneChr

Opret Taylor serien med x = 0 som udgangspunkt
f (x) = x - 1/6x3 + 1/120x5 - ...
og det samme for g (x) 


Skriv et svar til: Linearisering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.