Fysik

Fysik Arbejde

20. februar 2017 af Eliasz - Niveau: A-niveau

Nogen der ved hvordan jeg kan beregne denne opgave?


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. februar 2017 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. februar 2017 af mathon

Arbejde:
                       A=\overrightarrow{F}\cdot \overrightarrow{s}

                       A=\left |\overrightarrow{F} \right |\cdot \left |\overrightarrow{s} \right |\cdot \cos(\overrightarrow{F},\overrightarrow{s})
                       A=\left ( m\cdot g\cdot \sin(30^\circ) \right )\cdot \left |\overrightarrow{s} \right |\cdot \cos(180^\circ)                      

                        A=\left ((5\; kg)\cdot \left ( 10\; \tfrac{N}{kg} \right )\cdot \tfrac{1}{2}\right )\cdot \left ( \sqrt{3}\; m \right )\cdot (-1)

                        A=-25\sqrt{3}\; J


Skriv et svar til: Fysik Arbejde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.