Matematik

Halveringstid

02. april 2017 af Hamidoo1907 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har sygt meget brug for hjælp til denne opgave!


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2017 af stin5875

Brug formlen for halveringstid

T_{\frac{1}{2}}=\frac{ln(\frac{1}{2})}{ln(a)}

Hvor a svarer til k i din opgave


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. april 2017 af peter lind

Løs ligningen ½=e-kx

Halveringstide er for lang


Svar #4
02. april 2017 af Hamidoo1907 (Slettet)

Hvad med spørgsmål 2?


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. april 2017 af OliverHviid

Det har peter lind jo svaret på.


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. april 2017 af mathon

                     T_{\frac{1}{2}}({^{11}C})=20{,}3\; min

                     T_{\frac{1}{2}}({^{14}C})=5730\; aa r


Skriv et svar til: Halveringstid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.