Fysik

Varmeenergi

14. april 2017 af kristinehansenn - Niveau: C-niveau

Hej alle,

jeg er i gang med at beregne en opgave i fysik. Jeg skal bruge formlerne (disse er vedhæftet), men jeg mangler tegnene i formlerne. Er der nogen der ved, hvilke tegn der skal bruges?

Mvh Kristine


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. april 2017 af mathon

Q_{lod}+Q_{vand}=0

                m_{lod}\cdot c_{lod}\cdot \left ( t_{slut}-(100^\circ) \right )+m_{vand}\cdot c_{vand}\cdot \left ( t_{slut}-t_{begynd,vand} \right )=0

                c_{lod}=\frac{m_{vand}\cdot c_{vand}\cdot \left ( t_{slut}-t_{begynd,vand}\right)}{-m_{lod}\cdot \left ( t_{slut}-(100\; ^\circ) \right )}


Svar #2
14. april 2017 af kristinehansenn

mange tak :)


Skriv et svar til: Varmeenergi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.