Matematik

Regression

28. juni 2017 af rødbil (Slettet) - Niveau: A-niveau

Ved I hvad der menes med allometrisk i denne opgave?

Regression.png

Vedhæftet fil: Regression.png

Svar #1
28. juni 2017 af rødbil (Slettet)

Projektmappe2 er:

Vedhæftet fil:Projektmappe2.xlsx

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. juni 2017 af StoreNord

https://snl.no/allometri


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. juni 2017 af SuneChr

Personvægten, hjemme på gulvet, må være meget fintfølende. Den vejer øjensynlig med 10-8 kg nøjagtighed.
Hvor kan man få fat i sådan en vægt? Vægtvogterne vil blive himmel henrykte.
Nåhh, - spøg til side.
Så vidt jeg kan se af det vedhæftede, skulle den polynomiske regression give den bedste R2 = 0,9994
med et 2. grads polynomium.
Den med den mindste R2 = 0,9915 er den lineære regression, når vi ser bort fra den logaritmiske med
R2 = 0,9775
 


Skriv et svar til: Regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.