Matematik

hjææælp

04. september 2017 af medinaa22 - Niveau: B-niveau

Er nogen der kan hjælpe mig med denne opgave er helt lost?

5)

?En parabel er givet ved funktionen f (x) = x^(2) − 2x + 2. Bestem 
skæringspunkterne mellem parablen og den rette linje med ligningen y = x + 2
Bestem dernæst ligningerne for tangenterne til parablen i de to 
skæringspunkter. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. september 2017 af Eksperimentalfysikeren

Skæringspunkterne mellem to funktioner f(x) og g(x) findes ved at sætte de to funktioner lig hinanden: f(x) = g(x). Løs ligningen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2017 af mathon

                       \small x^2-2x+2=x+2

                       \small x^2-3x=0

                       \small x\left (x-3 \right )=0


Skriv et svar til: hjææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.