Matematik

Stamfunktion til 1/x^2

05. september 2017 af lottehvorerduhenne (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad er stamfunktionen til 1/x^2?

Jeg ved at stamfunktionen til 1/x er ln(x), men det er vel ikke tilfældet her?

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2017 af Mathias7878

f(x) = 1/x^2 = x^-2

F(x) = x^-1 + k

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2017 af SuneChr

F(x) = - x- 1 + k   thi     (- x- 1 + k)' = x- 2


Skriv et svar til: Stamfunktion til 1/x^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.