Matematik

Stamfunktioner

23. september 2017 af Margna (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Er der nogle der vil hjælpe mig med denne opgave? 

Jeg anvender forresten programmet CAS. 

Find den stamfunktion til f(x)=2x^(2)-x+2 der opfylder, at F(1)=2

Tak på forhånd.


Svar #1
23. september 2017 af Margna (Slettet)

Det vedhæftet arkiv er så langt jeg er nået. Men føler jeg er på det forkerte spor :/


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2017 af StoreNord

F(x)=   2/3 x³ - 1/2 x²+2x +k

F(1)=   2/3 *1 - 1/2 *1²+2*1 +k = 2           =>           k = -1,5


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2017 af StoreNord

--

Stamfunktioner.pngJeg bruger Geogebra. Hvad bruger du.            Hvad er programmet  CAS?

Vedhæftet fil:Stamfunktioner.png

Brugbart svar (0)

Svar #4
23. september 2017 af Anders521

Med CAS tror jeg der menes Computer Algebra System


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. september 2017 af StoreNord

Jamen hun skriver "programmet CAS". 


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. september 2017 af Soeffi

#1 Det ligner Ti-Nspire


Skriv et svar til: Stamfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.