Matematik

Hældningskoefficient

24. september 2017 af sctknud - Niveau: C-niveau

En lineær funktion f har hældningskoefficienten 3. Grafen for f går igennem punktet ( 1,10) Her skal jeg bestemme en forskrift for f


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2017 af StoreNord

f(x)=3x+b

f(1)=     3·1+b = 10            hvad er b så?


Svar #2
24. september 2017 af sctknud

Er b så 7?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2017 af StoreNord

Ja.Hældningskoefficient.png

Vedhæftet fil:Hældningskoefficient.png

Svar #4
24. september 2017 af sctknud

Mange mange tak!


Svar #5
26. september 2017 af sctknud

Hov, det var -1 og ikke bare 1.. Er svaret så ik f(x) = -3x+13?


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. september 2017 af StoreNord

Nej

f(x)=3x+b

f(-1)=     3·(-1)+b = 10            hvad er b så?

Hældningskoefficient.png

Vedhæftet fil:Hældningskoefficient.png

Svar #7
26. september 2017 af sctknud

hov, mente 3x+13 ik?


Brugbart svar (0)

Svar #8
26. september 2017 af StoreNord

Din lærer dømmer dig på det du skriver.                 :)


Svar #9
26. september 2017 af sctknud

Ja mange tak for hjælpen!:)


Skriv et svar til: Hældningskoefficient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.