Matematik

Omskrivning af funktionsforskrift til andengradsligning.

30. oktober 2017 af SimoneDV - Niveau: B-niveau

Hejsa. 

Jeg sidder med en matematikopgave, som jeg ikke rigtig kan komme videre med.. 

Opgaven er vedhæftet :) 

Håber der er en venlig sjæl, der kan hjælpe. 

Mvh. Simone. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2017 af StoreNord

Hvad er p(x)=?


Svar #2
30. oktober 2017 af SimoneDV

x er antal stk. og p(x) er prisen pr. stk. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2017 af StoreNord

Er       p(x)             ikke oplyst?


Svar #4
30. oktober 2017 af SimoneDV

Nej


Svar #5
30. oktober 2017 af SimoneDV

Der er kun de oplysninger, som står i opgavebeskrivelsen. 


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. oktober 2017 af SuneChr

Man formoder:
p (x) = ax + b
O (x) = x·p (x) = ax2 + bx


Svar #7
30. oktober 2017 af SimoneDV

Okay, kan du måske uddybe det lidt, ift. hvordan du kom frem til det? 


Skriv et svar til: Omskrivning af funktionsforskrift til andengradsligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.