Matematik

Opgave B

15. januar 2018 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau
Jeg siger

I^2-1/2*AI+AI-1/2*A^2

I-1/2*A+A-0

Men jeg får ikke I
Vedhæftet fil: IMG_6201.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2018 af StoreNord

Hvad skal du dog med I² i første linje?


Svar #2
15. januar 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Giver I*I=I^2

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. januar 2018 af StoreNord

Opgave 6a spørger om A², ikke I².


Svar #4
15. januar 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Men jeg skal komme frem til I efter jeg har ganget de 2 matricer sammen

Brugbart svar (0)

Svar #5
15. januar 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. januar 2018 af peter lind

I dette tilfælde er multiplikation kommutative så du får (I+A)(IA)  = I2I*A-½A2 = IAA2.


Svar #7
15. januar 2018 af Mie12345678 (Slettet)

(2x^2-5x+5)*e^2x-4+(4x-5)*e^2x-4*2 

hvordan kan man godt denne her funktion? 


Brugbart svar (0)

Svar #8
15. januar 2018 af peter lind

Hvad mener du?


Svar #9
15. januar 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Jeg skal differentiere denne her funktion men synes det er svært

Svar #10
15. januar 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Altså kan man forkort den

Brugbart svar (0)

Svar #11
15. januar 2018 af StoreNord

f(x) = (2x² - 5x + 5) e² x - 4 + (4x - 5) e² x - 8              så er den nemmere at læse.

Det ser ud til at være to funktioner, der er trukket fra hinanden?


Brugbart svar (0)

Svar #12
15. januar 2018 af StoreNord

[(2x² - 5x + 5)-(4x - 5)] * e² x - 4 - 8


Brugbart svar (0)

Svar #13
15. januar 2018 af peter lind

se bort fra konstanterne sæt e2x ud foran en parentes og reducer. Brug dernest differentiationen af et produkt.


Svar #14
15. januar 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Men det et e^2x+4

Brugbart svar (0)

Svar #15
15. januar 2018 af StoreNord

Det er nok bedst du sender os et billede af opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #16
15. januar 2018 af peter lind

#12  Mener du at der skal stå (2x2-5x+5)(e2x-4)+(4x-5)(e2x-8) ? Du skal være omhyggelig med dine parenteser, hvis du ikke skal blive misforstået eller vildlede dig selv. Der skal også være parentes om de 2x i e2x hvis du skriver som du gør.

Hvis det er tilfælde skal du gange parenteserne ud og reducere


Skriv et svar til: Opgave B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.