Matematik

Differentialregning

11. marts 2021 af Mortenxxx - Niveau: A-niveau

Hej!

Har siddet og kigget på denne opgave længe, og jeg ved simpelthen ikke, hvordan jeg skal gribe den an. Al hjælp bliver meget værdsat:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2021 af janhaa

første:

2x+2yy'=0\\ \\y'=-x/y\\ y\neq 0

q.e.d.

y'_A=1/\sqrt{3}\\ \\y'_B=-\sqrt{3}


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. marts 2021 af janhaa

f '= \frac{-x}{\sqrt{1-x^2}}\\ \\ f ' _A=-\frac{1}{\sqrt{3}}


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.