Fysik

Archimedes' lov

29. juni 2023 af em99 - Niveau: B-niveau

Hejsa

Er dette en rigtig omskrivning? 

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. juni 2023 af ringstedLC

Ja:

\begin{align*} F_{op} &= V_{fortr\ae ngt}\cdot \rho _{v\ae ske}\cdot g \\ a &= b\cdot c\cdot d &\Rightarrow b &= \frac{a}{c\cdot d} \\& &\Rightarrow V_{fortr\ae ngt} &= \frac{F_{op}}{\rho _{v\ae ske}\cdot g} \end{align*}


Skriv et svar til: Archimedes' lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.