Matematik

Venn diagram

24. oktober 2023 af em99 - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa :)

Er der nogen der ved hvordan venn diagrammet skal tegnes, da jeg er lidt i tvivl


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. oktober 2023 af SuneChr

Tegn to cirkler, der overlapper.
B\A er den halvmåne, som er delmængde af B.


Svar #2
24. oktober 2023 af em99

Mange tak! forstår det som dette


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2023 af SådanDa

I filen står der at \overline{A}=B\setminus A, det er ikke korrekt med mindre at B er hele universalmængden. Det ser ud til at du har glemt at sætte paranteser:

per De Morgan:

\overline{A\cap B}\cap B=(\overline{A}\cup\overline{B})\cap B

Per den distributive egenskab, og passende mængde identiteter:

=(\overline{A}\cap B )\cup(\overline{B}\cap B )=(\overline{A}\cap B )\cup\emptyset=\overline{A}\cap B=B\setminus A


Skriv et svar til: Venn diagram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.