Matematik

aflevering 3(cirkler)

14. december 2023 af rubyan - Niveau: B-niveau

hejsa 

folkens jeg har svært ved denne opgave 

opg 2: cirklerne med centrum i punkterne a og b skærer hinanden i de to punkter d og e bestem korrdinaterne for d og e hvor a og b er centrum som har cirkel ligningen 
a = (x - 27)^2 + (y - 27)^2 and (x - 27)^2 + (y - 27)^2 = 27^2;
 
og vi har en anden cirkel med ligningen 
B = (x - 61.5)^2 + (y - 54)^2 and (x - 61.5)^2 + (y - 54)^2 = 27^2;

Så kan i please jeg hjælpe mig:)))

tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2023 af StoreNord

Det er noget værre vrøvl, du skriver.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2023 af MentorMath

#0

Der kan selvfølgelig altid være noget, der er skrevet forkert fra opgavestillerens side. Hvis du har mulighed for det, kan du prøve at indsætte et billede af opgaven :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2023 af SuneChr

.SP 151220230057.PNG

Vedhæftet fil:SP 151220230057.PNG

Svar #4
15. december 2023 af rubyan

det er denne opgave 

Vedhæftet fil:mat afl.png

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. december 2023 af SuneChr


a)  Pythagoras:  |AB| er hypotenuse i en retvinklet trekant.
b)  Er besvaret i # 3. Omskriv evt. resultaterne til decimaltal.
c)  Nedfælder vi A, B og C på x-aksen, ligger Ax og Cx lige langt fra Bx.
     Endvidere er Ay = Cy

Du kan, som julegave, få til opgave at beregne bordets areal og omkreds.


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. december 2023 af SuneChr

Angående den vedhæftede opgave:
Billedet af bordet til venstre for Fig. 1 er set i perspektiv og er angiveligt afbildet som sådan i koordinat-
systemet. Det må man naturligvis ikke. En afbildning i koordinatsystemet skal være således, at en
betragter ser lodret/vinkelret ned på ethvert punkt, der måtte være.
En mulig forvrængning kan dog skyldes, at billedet ikke er gengivet i de samme forhold som det originale.
Afstanden fra O til x = 20 skal være lig med afstanden fra O til y = 20. 


Brugbart svar (0)

Svar #7
17. december 2023 af M2023


Skriv et svar til: aflevering 3(cirkler)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.