Matematik

Hjælp

20. januar kl. 13:05 af Fabel6358 - Niveau: C-niveau
Hej er der nogen der kan hjælpe mig med )b, jeg ved at a) der er funktionsværdien 2. Men hvad skal jeg gøre i b)

Tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar kl. 13:08 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar kl. 13:12 af mathon

                             \small \small \begin{array}{lllllll}&& \textup{Da}&&g(2)=1\\\\&& \textup{L\o s}&&x^2-5x+8=2\\\\&&&&x=\left\{\begin{matrix} x_1\\x_2 \end{matrix}\right. \end{}


Svar #3
20. januar kl. 13:15 af Fabel6358

Det var det jeg tænkte, men hvordan kan det være rigtigt at der kan være 2 svar hhv. 2 og 3

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. januar kl. 13:30 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{Fordi}\\&2^2-5\cdot 2+8=3^2-5\cdot 3+8 \end{}


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.