Matematik

Parameterfremstilling når t=2

15. februar kl. 16:07 af lepidoptera - Niveau: A-niveau

Hvordan løder jeg denne opgave?

(Se vedhæftede)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar kl. 16:14 af Christianfslag

Parameterfremstillingen beskriver ethvert punkt på den pågældende linje. Når du får givet at parameteren t er oplyst til t = 2, skal du blot indsætte den givne værdi i ligningen og løse den.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. februar kl. 16:31 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. februar kl. 16:31 af ringstedLC

b)

\begin{align*} \binom{x}{y} &= \binom{6}{0}+2\cdot \binom{3}{4} \\ \binom{x}{y} &= \binom{6+...}{0+...} \end{align*}


Svar #4
15. februar kl. 17:21 af lepidoptera

Er svaret (12, 8)?


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. februar kl. 17:26 af ringstedLC

Korrekt!


Svar #6
15. februar kl. 17:27 af lepidoptera

Tusind tak!


Svar #7
15. februar kl. 17:29 af lepidoptera

Og retningvektoren er (3,4) eller er det omvendt?


Brugbart svar (0)

Svar #8
15. februar kl. 17:40 af Christianfslag

#7

Og retningvektoren er (3,4) eller er det omvendt?

Ja. Parameterfremstillingen kan også udtrykkes ved

P=P_0+t\cdot \vec{r}


Brugbart svar (0)

Svar #9
15. februar kl. 18:18 af Anders521

#7 Vektoren (3,4) er blot én retningsvektor. Der er mange.


Skriv et svar til: Parameterfremstilling når t=2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.